Gerard Joling werkt aan realitysoap voor RTL: 'Denk dat het heel grappig is'

Gerard Joling werkt aan realitysoap voor RTL: 'Denk dat het heel grappig is'

<em>Gerard Joling</em> werkt aan realitysoap voor RTL: 'Denk dat het heel grappig is' De kans is groot dat we binnenkort kunnen genieten van een realitysoap van niemand minder dan Gerard Joling. De zanger onthult dat hij werkt aan een realityserie en hij is zelf zeer positief. Meer in soap dan in vlogsJoling vertelt aan Shownieuws hoe groot de kans is dat de soap ook daadwerkelijk wordt uitgezonden bij RTL. Er is in ieder geval meer in te zien dan in zijn vlogs. “Ik denk dat het heel grappig is, maar wie ben ik. Ik hoop dat mensen het leuk vinden.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling treitert Gordon om valse optreden: 'Coniferen dood op het pad' (video) Bekijk deze video » Hilarisch: 'Gordon' moet ophangen omdat hij wordt weggestuurd bij de Hema (538) Bekijk deze video » Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer Joost Klein: ‘Word er blij van' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 22 maart om 09:09

De kans is groot dat we binnenkort kunnen genieten van een realitysoap van niemand minder dan Gerard Joling. De zanger onthult dat hij werkt aan een realityserie en hij is zelf zeer positief.

Meer in soap dan in vlogs
Joling vertelt aan Shownieuws hoe groot de kans is dat de soap ook daadwerkelijk wordt uitgezonden bij RTL. Er is in ieder geval meer in te zien dan in zijn vlogs. “Ik denk dat het heel grappig is, maar wie ben ik. Ik hoop dat mensen het leuk vinden.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's