Ronald Molendijk blijft ijzig stil na grappen Gordon: 'Hij stuurde me een dreigbrief'

Ronald Molendijk blijft ijzig stil na grappen Gordon: 'Hij stuurde me een dreigbrief'

Ronald Molendijk blijft ijzig stil na grappen <em>Gordon</em>: 'Hij stuurde me een dreigbrief' In Shownieuws wordt uitgebreid gelachen om de grappen die Gordon vanuit het ziekenhuis maakt. Maar Ronald Molendijk blijft ijzig stil... Gordon toch weer op social mediaDe video is nogal opvallend te noemen omdat Gordon eerder beloofde nooit meer privéberichten op social media te plaatsen, maar enkele weken later is het weer zover. Hij laat de deskundigen in de studio van het entertainmentprogramma hard lachen, maar Molendijk kijkt ijzig voor zich uit. De reden hiervoor is blijkbaar een dreigbrief. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe kledingstijl Gordon afgekraakt in Shownieuws: 'Raar pakje' Bekijk deze video » Nieuw drama voor Gordon: 'Naar ziekenhuis in Dubai vanwege vervelend lichamelijk ongemak' Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon wacht op knieoperatie en doodt tijd met grappen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 22 maart om 11:09

In Shownieuws wordt uitgebreid gelachen om de grappen die Gordon vanuit het ziekenhuis maakt. Maar Ronald Molendijk blijft ijzig stil...

Gordon toch weer op social media
De video is nogal opvallend te noemen omdat Gordon eerder beloofde nooit meer privéberichten op social media te plaatsen, maar enkele weken later is het weer zover. Hij laat de deskundigen in de studio van het entertainmentprogramma hard lachen, maar Molendijk kijkt ijzig voor zich uit. De reden hiervoor is blijkbaar een dreigbrief.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's