Nieuwe kledingstijl Gordon afgekraakt in Shownieuws: 'Raar pakje'

Nieuwe kledingstijl Gordon afgekraakt in Shownieuws: 'Raar pakje'

Nieuwe kledingstijl Gordon afgekraakt in <em>Shownieuws</em>: 'Raar pakje' In Shownieuws wordt aandacht besteed aan het feit dat Gordon weer naar zijn huis in Dubai is afgereisd. De zanger laat op social media weten dat hij daar is aangekomen en plaatst een gezellige foto van zichzelf. Gordon draagt een stijlvolle outfit, maar deze krijgt in het entertainmentprogramma een bak kritiek. Volgens Evert Santegoeds is het een ‘raar pakje’. “Hij gaat naar de kostschool volgens mij als je hem ziet.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Gordon tongzoent met Sylvie Meis en beledigt haar ex-vriend Wim Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Gordon was niet blij met wat ik over hem zei bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Glennis Grace: 'Stop met dat Gordon-bashen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 18 maart om 13:53

In Shownieuws wordt aandacht besteed aan het feit dat Gordon weer naar zijn huis in Dubai is afgereisd. De zanger laat op social media weten dat hij daar is aangekomen en plaatst een gezellige foto van zichzelf. Gordon draagt een stijlvolle outfit, maar deze krijgt in het entertainmentprogramma een bak kritiek. Volgens Evert Santegoeds is het een ‘raar pakje’. “Hij gaat naar de kostschool volgens mij als je hem ziet.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's