Koningshuis the Musical: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme?

Koningshuis the Musical: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme?

<em>Koningshuis the Musical</em>: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme? Bekijk in de video hierboven: wat vindt Shownieuws van Koningshuis the Musical? Zondag gaat de nieuwe comedyserie Koningshuis the Musical van start op NPO 3. In de eerste beelden is onder meer Sarah Janneh te zien, die de rol van koningin Máxima speelt. Er ontstaat in de serie een grote rel, krijgt deze actrice te maken met racisme? Bekijk het fragment van Koningshuis the Musical in de video hieronder. Koningshuis the Musical is vanaf 24 maart iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Musical (@avrotros.musical) Serie Máxima vanaf 20 april te streamen bij Videoland: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Geen verzoening tussen prins William en prins Harry volgens betrouwbare bron (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Koningshuis the Musical start 24 maart op NPO 3: bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Friday 22 March om 12:28

Bekijk in de video hierboven: wat vindt Shownieuws van Koningshuis the Musical?

Zondag gaat de nieuwe comedyserie Koningshuis the Musical van start op NPO 3. In de eerste beelden is onder meer Sarah Janneh te zien, die de rol van koningin Máxima speelt. Er ontstaat in de serie een grote rel, krijgt deze actrice te maken met racisme?

Bekijk het fragment van Koningshuis the Musical in de video hieronder. Koningshuis the Musical is vanaf 24 maart iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's