Serie Máxima vanaf 20 april te streamen bij Videoland: bekijk hier de trailer

Serie Máxima vanaf 20 april te streamen bij Videoland: bekijk hier de trailer

Friday 2 February om 14:10

Je moet nog even geduld hebben tot je de serie Máxima kunt streamen, maar vandaag kunnen fans van het koningshuis hun hart ophalen. Vrijdag is namelijk de trailer gelanceerd van Máxima.

Lees verder onder de video.

Serie <em>Máxima</em> vanaf 20 april te streamen bij Videoland: bekijk hier de trailer Je moet nog even geduld hebben tot je de serie Máxima kunt streamen, maar vandaag kunnen fans van het koningshuis hun hart ophalen. Vrijdag is namelijk de trailer gelanceerd van Máxima. Lees verder onder de video. ‘Hij was een beetje dom’Vrijdag 2 februari 2024, de dag dat 22 jaar geleden Willem-Alexander trouwde met Máxima Zorreguieta, komt de trailer uit. De titel verraadt het al, deze serie vertelt het levensverhaal van onze eigen koningin Máxima. Van het meisje dat opgroeide in Argentinië, tot ze haar prins ontmoette en koningin werd van Nederland. Inclusief de rel rond haar omstreden vader die niet bij het huwelijk mocht zijn, en de befaamde uitspraak ‘hij was een beetje dom’… Bekijk de trailer van Máxima in de Shownieuws-video hierboven. De serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van koningin Máxima Bekijk deze video » Koningin Máxima in gesprek met Tooske in Shownieuws-special 'Samen tegen Schulden' Bekijk deze video » Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set Bekijk deze video »
Serie :

‘Hij was een beetje dom’
Vrijdag 2 februari 2024, de dag dat 22 jaar geleden Willem-Alexander trouwde met Máxima Zorreguieta, komt de trailer uit. De titel verraadt het al, deze serie vertelt het levensverhaal van onze eigen koningin Máxima. Van het meisje dat opgroeide in Argentinië, tot ze haar prins ontmoette en koningin werd van Nederland. Inclusief de rel rond haar omstreden vader die niet bij het huwelijk mocht zijn, en de befaamde uitspraak ‘hij was een beetje dom’…

Bekijk de trailer van Máxima in de Shownieuws-video hierboven. De serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's