Zien: AJ Plug opent uitzending Vandaag Inside met 'Going Under’ (video)

Zien: AJ Plug opent uitzending Vandaag Inside met 'Going Under’ (video)

Zaterdag 23 maart om 09:03

Zien: AJ Plug opent uitzending <em>Vandaag Inside</em> met 'Going Under’ (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Deze week geen muzikale bijdrage van Mell & Vintage Future, maar wel van de zingende chauffeur van Johan Derksen. AJ Plug schittert met haar band tijdens de opening van de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside met het nummer Going Under. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Deze week geen muzikale bijdrage van Mell & Vintage Future, maar wel van de zingende chauffeur van Johan Derksen. AJ Plug schittert met haar band tijdens de opening van de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside met het nummer Going Under.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's