Rutger Castricum werkt aan VI-achtig programma bij de NPO: 'Broodnodig' (video)

Rutger Castricum werkt aan VI-achtig programma bij de NPO: 'Broodnodig' (video)

Zaterdag 23 maart om 10:31

Rutger Castricum werkt aan <em>VI</em>-achtig programma bij de NPO: 'Broodnodig' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum werkt aan een Vandaag Inside-achtig programma, zo vertelt de presentator vrijdag bij Vandaag Inside. 'Geen kopie, maar we zijn iets in die richting aan het ontwikkelen.' Volgens Castricum is dat 'broodnodig' bij de NPO. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum werkt aan een Vandaag Inside-achtig programma, zo vertelt de presentator vrijdag bij Vandaag Inside. 'Geen kopie, maar we zijn iets in die richting aan het ontwikkelen.' Volgens Castricum is dat 'broodnodig' bij de NPO.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's