Rutger Castricum over imitatie Thomas van Groningen: 'Ik was ook zo vies dik' (De Oranjezondag)

Rutger Castricum over imitatie Thomas van Groningen: 'Ik was ook zo vies dik' (De Oranjezondag)

Rutger Castricum over imitatie Thomas van Groningen: 'Ik was ook zo vies dik' (<em>De Oranjezondag</em>) Rutger Castricum krijgt in De Oranjezondag beelden te zien van Thomas van Groningen die hem nadeed bij Op1. Rutger kan de imitatie wel hebben, maar toch kan hij het niet laten om even een flinke sneer uit te delen aan de politiek verslaggever. "De beste imitatie was wel z'n gewicht, want ik was ook zo vies dik in die tijd." Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Maandag 25 maart om 10:29

Rutger Castricum krijgt in De Oranjezondag beelden te zien van Thomas van Groningen die hem nadeed bij Op1. Rutger kan de imitatie wel hebben, maar toch kan hij het niet laten om even een flinke sneer uit te delen aan de politiek verslaggever. "De beste imitatie was wel z'n gewicht, want ik was ook zo vies dik in die tijd."

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's