Kijkcijfers maandag: Koen Kardashian bij Chateau Meiland VIPS geen succes & hoe scoorde Kopen Zonder Kijken?

Kijkcijfers maandag: Koen Kardashian bij Chateau Meiland VIPS geen succes & hoe scoorde Kopen Zonder Kijken?

Kijkcijfers maandag: Koen Kardashian bij <em>Chateau Meiland VIPS</em> geen succes &amp; hoe scoorde <em>Kopen Zonder Kijken</em>? Chateau Meiland VIPS blijkt er niet heel goed aan gedaan te hebben om Koen Kardashian en Catherine Keyl uit te nodigen: de kijkcijfers waren maandag namelijk niet denderend, zo laat Tina Nijkamp dinsdag weten. Slechts 796.000 mensen zaten klaar voor het programma, dat een week eerder nog 826.000 belangstellenden aan zich wist te binden. Voor de Meilandjes zijn deze scores toch wat matig. Kopen Zonder Kijken verliest kijkersSBS6 maakte het daarna overigens helemaal goed met Vandaag Inside, waar meer dan een miljoen mensen naar keken. Daarmee was het wederom de best bekeken talkshow van de dag. En hoe deed Kopen Zonder Kijken het deze week? 'Daar keken 917.000 mensen naar', aldus Nijkamp op haar Instagrampagina. Vorige week waren dat er overigens nog 1.081.000. De Instagramberichten van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandagavond. Bekijk ook 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video » Dave Roelvink reageert op 'haatvideo' Yvonne Coldeweijer: 'Dit gaat te ver!' Bekijk deze video » Anton Philips (92): 'DIT is het geheim van een goede relatie' (Op1) Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers maandag: Koen Kardashian bij Chateau Meiland VIPS geen succes & hoe scoorde Kopen Zonder Kijken?
Tuesday 19 March om 09:49

Chateau Meiland VIPS blijkt er niet heel goed aan gedaan te hebben om Koen Kardashian en Catherine Keyl uit te nodigen: de kijkcijfers waren maandag namelijk niet denderend, zo laat Tina Nijkamp dinsdag weten. Slechts 796.000 mensen zaten klaar voor het programma, dat een week eerder nog 826.000 belangstellenden aan zich wist te binden. Voor de Meilandjes zijn deze scores toch wat matig.

Kopen Zonder Kijken verliest kijkers
SBS6 maakte het daarna overigens helemaal goed met Vandaag Inside, waar meer dan een miljoen mensen naar keken. Daarmee was het wederom de best bekeken talkshow van de dag. En hoe deed Kopen Zonder Kijken het deze week? 'Daar keken 917.000 mensen naar', aldus Nijkamp op haar Instagrampagina. Vorige week waren dat er overigens nog 1.081.000.

De Instagramberichten van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandagavond.

Actuele video's

Meer actuele video's