URK!-er tweeling gaat skiën: "Ben wel bang om op m'n plaat te gaan" (video)

URK!-er tweeling gaat skiën: "Ben wel bang om op m'n plaat te gaan" (video)

<em>URK!</em>-er tweeling gaat skiën: &quot;Ben wel bang om op m'n plaat te gaan&quot; (video) De URK!-er tweeling gaat skiën! Gerda en Mathilde lijken dit nog niet eerder gedaan te hebben. "Ben wel bang om op m'n plaat te gaan" voorspellen ze om de beurt. Zo gezegd, zo gedaan… Bekijk het fragment uit URK! hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dinsdag in URK!: Tony en de ongeduldige alpaca Elvis Bekijk deze video » Greetje uit URK! wil zelfportret door Teun: "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt" Bekijk deze video » URK!: zingende Teun heeft volgens Greetje een 'hetero- en een homo-stem' Bekijk deze video »
Dinsdag 12 maart om 19:27

De URK!-er tweeling gaat skiën! Gerda en Mathilde lijken dit nog niet eerder gedaan te hebben. "Ben wel bang om op m'n plaat te gaan" voorspellen ze om de beurt. Zo gezegd, zo gedaan…

Bekijk het fragment uit URK! hieronder

URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's