Bijzonder moment Flikken Maastricht: dochter Victor Reinier speelt in de serie

Bijzonder moment Flikken Maastricht: dochter Victor Reinier speelt in de serie

Bijzonder moment <em>Flikken Maastricht</em>: dochter Victor Reinier speelt in de serie Een bijzonder moment breekt aan in Flikken Maastricht. Niemand minder dan de dochter van Victor Reinier speelt een rolletje in de serie. Samen met haar vriendinnetje schittert Robin in de misdaadserie, in de aflevering van vrijdag die wordt geregisseerd door haar vader. Victor Reinier speelt al achttien seizoenen de rol van Wolfs en is erg trots op zijn kleine meisje. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Bekijk deze video » Victor Reinier helemaal klaar met montageservice IKEA: 'Duur, slecht én onbeschoft' Bekijk deze video » Zien: GTST-acteurs duiken in moordzaak op in Flikken Maastricht (video) Bekijk deze video »
Serie :
Friday 29 March om 11:33

Een bijzonder moment breekt aan in Flikken Maastricht. Niemand minder dan de dochter van Victor Reinier speelt een rolletje in de serie. Samen met haar vriendinnetje schittert Robin in de misdaadserie, in de aflevering van vrijdag die wordt geregisseerd door haar vader. Victor Reinier speelt al achttien seizoenen de rol van Wolfs en is erg trots op zijn kleine meisje.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's