Hélène Hendriks over kritiek De Oranjezondag: 'Bij Talpa zijn ze in paniek' (video)

Hélène Hendriks over kritiek De Oranjezondag: 'Bij Talpa zijn ze in paniek' (video)

Zaterdag 30 maart om 08:20

Hélène Hendriks over kritiek <em>De Oranjezondag</em>: 'Bij Talpa zijn ze in paniek' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks reageert bij Vandaag Inside voor het eerst op de kritiek dat haar talkshow De Oranjezondag te lichtvoetig zou zijn. En dat terwijl de kijkcijfers torenhoog zijn. Hendriks vindt het allemaal wat overdreven: 'De eerste twintig minuten was minder, maar daarna was het prima. (...) Bij Talpa zijn ze in paniek.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks reageert bij Vandaag Inside voor het eerst op de kritiek dat haar talkshow De Oranjezondag te lichtvoetig zou zijn. En dat terwijl de kijkcijfers torenhoog zijn. Hendriks vindt het allemaal wat overdreven: 'De eerste twintig minuten was minder, maar daarna was het prima. (...) Bij Talpa zijn ze in paniek.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's