Waarschuwing politie na gijzeling Ede: 'Blijf uit de buurt van het centrum' (video)

Waarschuwing politie na gijzeling Ede: 'Blijf uit de buurt van het centrum' (video)

Zaterdag 30 maart om 10:18

Er vindt momenteel een gijzeling plaats in Ede, meldt de politie. De politie roept op om het centrum van Ede te vermijden. Woningen en winkelpanden zijn ontruimd.

Waarschuwing politie na <em>gijzeling Ede</em>: 'Blijf uit de buurt van het centrum' (video) Er vindt momenteel een gijzeling plaats in Ede, meldt de politie. De politie roept op om het centrum van Ede te vermijden. Woningen en winkelpanden zijn ontruimd. GijzelingDe politie roept mensen zaterdagochtend op om weg te blijven uit het centrum van Ede vanwege een incident, meldt Hart van Nederland. 'Blijf binnen en kom niet kijken', schrijft de politie op X. Mogelijk gaat het om een persoon die een gevaar is voor zichzelf en de omgeving, aldus een woordvoerder van de politie. Of de persoon bewapend is of niet is onduidelijk, maar de situatie is 'in ieder geval ernstig', aldus de woordvoerder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

Gijzeling
De politie roept mensen zaterdagochtend op om weg te blijven uit het centrum van Ede vanwege een incident, meldt Hart van Nederland. 'Blijf binnen en kom niet kijken', schrijft de politie op X. Mogelijk gaat het om een persoon die een gevaar is voor zichzelf en de omgeving, aldus een woordvoerder van de politie. Of de persoon bewapend is of niet is onduidelijk, maar de situatie is 'in ieder geval ernstig', aldus de woordvoerder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's