Grey’s Anatomy seizoen 20 vanaf 16 april op Net5: bekijk hier de trailer

Grey’s Anatomy seizoen 20 vanaf 16 april op Net5: bekijk hier de trailer

<em>Grey’s Anatomy</em> seizoen 20 vanaf 16 april op Net5: bekijk hier de trailer Binnenkort kun je bij Net5 weer genieten van een gloednieuw seizoen van Grey’s Anatomy. Dit is alweer de twintigste reeks van de ziekenhuisserie die zich afspeelt in Seattle. Je kunt alvast een voorproefje krijgen op het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy in de trailer hieronder. Je ziet niet alleen opbloeiende liefde, maar ook een arts die in kritieke toestand verkeert. Het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy is vanaf dinsdag 16 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk de trailer van seizoen 20 van Grey’s Anatomy in de video hierboven. Politieserie Wild Cards vanaf dinsdag te zien op Net5: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » The Rookie seizoen 6 start woensdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd? Bekijk deze video »
Trailer :
Tuesday 2 April om 19:01

Binnenkort kun je bij Net5 weer genieten van een gloednieuw seizoen van Grey’s Anatomy. Dit is alweer de twintigste reeks van de ziekenhuisserie die zich afspeelt in Seattle. Je kunt alvast een voorproefje krijgen op het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy in de trailer hieronder. Je ziet niet alleen opbloeiende liefde, maar ook een arts die in kritieke toestand verkeert.

Het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy is vanaf dinsdag 16 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk de trailer van seizoen 20 van Grey’s Anatomy in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's