Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd?

Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd?

Documentaire over dood <em>Cassandra van Schaijk</em> (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd? Het lichaam van de 17-jarige Cassandra van Schaijk werd zeventien jaar geleden gevonden in de Noorderplassen in Almere. Nog altijd is er niets bekend over wat er met haar gebeurd is en de nabestaanden hebben het daar erg moeilijk mee. Daarom is er nu een documentaire gemaakt, in de hoop dat er informatie naar boven komt. Er is zelfs tipgeld van een ton beschikbaar... Bekijk de beelden van Hart Van Nederland over de docu Cassandra in de video hierboven. De documentaire Cassandra is zaterdag 23 maart om 22.00 uur te zien op NET5. Sister Wives: Garrison, zoon van Janelle en Kody Brown is overleden Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video) Bekijk deze video » Geweldig: sponsorloper Jeroen van Veen haalt 2 miljoen euro op na overlijden zoon Kasper (4) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 22 maart om 10:42

Het lichaam van de 17-jarige Cassandra van Schaijk werd zeventien jaar geleden gevonden in de Noorderplassen in Almere. Nog altijd is er niets bekend over wat er met haar gebeurd is en de nabestaanden hebben het daar erg moeilijk mee. Daarom is er nu een documentaire gemaakt, in de hoop dat er informatie naar boven komt. Er is zelfs tipgeld van een ton beschikbaar...

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland over de docu Cassandra in de video hierboven. De documentaire Cassandra is zaterdag 23 maart om 22.00 uur te zien op NET5.

Actuele video's

Meer actuele video's