The Rookie seizoen 6 start woensdag bij Net5: bekijk de eerste beelden

The Rookie seizoen 6 start woensdag bij Net5: bekijk de eerste beelden

<em>The Rookie</em> seizoen 6 start woensdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Woensdag is de aftrap van het nieuwe seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie. Deze serie volgt de veertiger John Nolan, die als ‘oudste rookie’ als agent werkt bij de LAPD (Los Angeles Police Department). En in de eerste beelden is te zien dat seizoen 6 gelijk start met een heftige situatie… Bekijk de eerste beelden van het zesde seizoen van The Rookie hieronder. Het zesde seizoen van The Rookie is vanaf woensdag 13 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Griselda (Netflix): bekijk indrukwekkende speech van de drugsbarones (Sofía Vergara) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Bekijk deze video » Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video) Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 14:53

Woensdag is de aftrap van het nieuwe seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie. Deze serie volgt de veertiger John Nolan, die als ‘oudste rookie’ als agent werkt bij de LAPD (Los Angeles Police Department). En in de eerste beelden is te zien dat seizoen 6 gelijk start met een heftige situatie…

Bekijk de eerste beelden van het zesde seizoen van The Rookie hieronder. Het zesde seizoen van The Rookie is vanaf woensdag 13 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's