Lang leve de liefde: Alysha reinigt het huis voor date met Ariscaya

Lang leve de liefde: Alysha reinigt het huis voor date met Ariscaya

<em>Lang leve de liefde</em>: Alysha reinigt het huis voor date met Ariscaya In Lang leve de liefde wordt het huis even goed gereinigd. Niet met een poetsdoek, maar op een spirituele manier. Alysha en Ariscaya lijken wel op een golflengte te zitten op dit vlak. Al vertelt Alysha tijdens het koken dat ze zich ongemakkelijk voelt en even met een vriendin moet bellen... Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: lepel zorgt voor pikant gesprek Maiki en Simone Bekijk deze video » Lang leve de liefde: boksende Laura bezorgt Dennis een zeer pijnlijke date Bekijk deze video » Swen in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 2 April om 19:50

In Lang leve de liefde wordt het huis even goed gereinigd. Niet met een poetsdoek, maar op een spirituele manier. Alysha en Ariscaya lijken wel op een golflengte te zitten op dit vlak. Al vertelt Alysha tijdens het koken dat ze zich ongemakkelijk voelt en even met een vriendin moet bellen...

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's