Swen in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten'

Swen in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten'

Swen in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten' Swen maakt van zijn hart geen moordkuil tijdens zijn date in Lang Leve de Liefde en geeft ook duidelijk aan wat zijn voorkeur voor vrouwen is, én hoe hij zich tegenover een vriendin gedraagt: 'Ik ben best wel een smeerlap. Ik vind het wel fijn om aan elkaar te zitten zeg maar.' 'Ik wil een vrouw met een kont'Zijn date moet die informatie even verwerken maar Swen is nog niet klaar: 'Ik had opgegeven, een vrouw met een kont. Je kan wel een grote kont hebben maar ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten.' Duidelijke taal! Bekijk het opvallende fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Shownieuws: opvallende afwezige bij opening Casa Hazes, de kroeg van Rachel Bekijk deze video » Video: wolf rent door woonwijk Eelde Bekijk deze video » Shownieuws: bekende Nederlandse zangeres bevallen van zoon Maas Bekijk deze video »
Dinsdag 2 april om 11:56

Swen maakt van zijn hart geen moordkuil tijdens zijn date in Lang Leve de Liefde en geeft ook duidelijk aan wat zijn voorkeur voor vrouwen is, én hoe hij zich tegenover een vriendin gedraagt: 'Ik ben best wel een smeerlap. Ik vind het wel fijn om aan elkaar te zitten zeg maar.'

'Ik wil een vrouw met een kont'
Zijn date moet die informatie even verwerken maar Swen is nog niet klaar: 'Ik had opgegeven, een vrouw met een kont. Je kan wel een grote kont hebben maar ik heb niks aan een grote kont als ik er niet aan mag zitten.' Duidelijke taal!

Bekijk het opvallende fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's