Lang leve de liefde: boksende Laura bezorgt Dennis een zeer pijnlijke date

Lang leve de liefde: boksende Laura bezorgt Dennis een zeer pijnlijke date

<em>Lang leve de liefde</em>: boksende Laura bezorgt Dennis een zeer pijnlijke date In Lang leve de liefde heeft Dennis een leuk spelletje bedacht, knokkelen maar dan met een bokshandschoen. Laura gaat de uitdaging aan en ze gaat er vol voor. Al snel krijgt Dennis een flinke klap met de bokshandschoen te verduren… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de Liefde: Arie en Sina hebben het op wel heel rare plekken gedaan Bekijk deze video » Maarten doet aan 'dirty talk' in Lang Leve de Liefde: 'Wat zeg jij nou?' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Maiki krijgt veeg uit de pan als hij over seksuele afknappers begint Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 29 maart om 15:07

In Lang leve de liefde heeft Dennis een leuk spelletje bedacht, knokkelen maar dan met een bokshandschoen. Laura gaat de uitdaging aan en ze gaat er vol voor. Al snel krijgt Dennis een flinke klap met de bokshandschoen te verduren…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's