Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie

Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie

<em>Zussen</em> start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Vanaf woensdag kun je kijken naar de nieuwe dramaserie Zussen, die van start gaat bij Omroep MAX op NPO 1. Onder anderen Huub Stapel, Melody Klaver en Joy Delima spelen een rol in de serie. Het draait om drie jonge vrouwen die ineens halfzussen van elkaar blijken te zijn en het mysterie rond de dood van hun vader proberen te ontrafelen. Een aantal castleden vertelt meer over Zussen… Bekijk de beelden met de cast van Zussen hieronder. De serie Zussen is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Dramaserie Zussen (Omroep MAX) start 3 april op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video » Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep Bekijk deze video »
Tuesday 2 April om 20:43

Vanaf woensdag kun je kijken naar de nieuwe dramaserie Zussen, die van start gaat bij Omroep MAX op NPO 1. Onder anderen Huub Stapel, Melody Klaver en Joy Delima spelen een rol in de serie. Het draait om drie jonge vrouwen die ineens halfzussen van elkaar blijken te zijn en het mysterie rond de dood van hun vader proberen te ontrafelen. Een aantal castleden vertelt meer over Zussen

Bekijk de beelden met de cast van Zussen hieronder.

De serie Zussen is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's