Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep

Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep

<em>Je huis op orde</em>: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep In Je huis op orde is te zien dat twee jonge zusjes in een huis leven met enorm veel troep. Tussen de zooi hangen nog rouwkaarten en steunbetuigingen, aangezien anderhalf jaar geleden hun vader is overleden. Viktor Brand schrikt zich kapot van alle zooi, maar de zussen vertellen dat ze prioriteit gaven aan het financieel rondkomen en dat ze door zijn gegaan omdat het moest… Bekijk de beelden van Je huis op orde hierboven. Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd" Bekijk deze video » Je huis op orde gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos Bekijk deze video » Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 14 maart om 14:20

In Je huis op orde is te zien dat twee jonge zusjes in een huis leven met enorm veel troep. Tussen de zooi hangen nog rouwkaarten en steunbetuigingen, aangezien anderhalf jaar geleden hun vader is overleden. Viktor Brand schrikt zich kapot van alle zooi, maar de zussen vertellen dat ze prioriteit gaven aan het financieel rondkomen en dat ze door zijn gegaan omdat het moest…

Bekijk de beelden van Je huis op orde hierboven.

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's