Corsokoorts in Sint Jansklooster: Brekers oefenen bijzondere choreografie, 'kippenvel'

Corsokoorts in Sint Jansklooster: Brekers oefenen bijzondere choreografie, 'kippenvel'

<em>Corsokoorts in Sint Jansklooster</em>: Brekers oefenen bijzondere choreografie, 'kippenvel' De Brekers waren vorig jaar de grote winnaars van de bloemencorso met hun krokodillenwagen, zo is te zien in Corsokoorts in Sint Jansklooster. Dit jaar zijn de verwachtingen dus hooggespannen en blijkbaar geldt dat niet alleen voor de bloemen op de wagen. Er wordt een heuse choreografie voorbereid, en een van de deelnemers krijgt er zelfs kippenvel van… Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hierboven. Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv. Zien! Eerste beelden van nieuwe SBS6 realityserie Corsokoorts in Sint Jansklooster Bekijk deze video » Corsokoorts in Sint Jansklooster vs Urk!: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers? Bekijk deze video » Corsokoorts in Sint Jansklooster: bloemen krijgen bierdouche voor 'voorspoedige groei' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 2 April om 20:50

De Brekers waren vorig jaar de grote winnaars van de bloemencorso met hun krokodillenwagen, zo is te zien in Corsokoorts in Sint Jansklooster. Dit jaar zijn de verwachtingen dus hooggespannen en blijkbaar geldt dat niet alleen voor de bloemen op de wagen. Er wordt een heuse choreografie voorbereid, en een van de deelnemers krijgt er zelfs kippenvel van…

Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hierboven.

Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's