BNNVARA: 'Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op tv' (video)

BNNVARA: 'Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op tv' (video)

Woensdag 3 april om 20:01

BNNVARA: '<em>Khalid Kasem</em> keert voorlopig niet terug op tv' (video) Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op televisie. Dat heeft BNNVARA woensdag gemeld na een gesprek met Kasem. Vorige week kondigde de omroep weer 'in gesprek te gaan' met Kasem na publicatie van een onderzoek van de deken. TerugkeerDe positieve uitspraak van de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten afgelopen week maakt in dit besluit geen verschil, aldus BNNVARA woensdag. De aankomende weken zal worden besproken wat dit op langere termijn voor de samenwerking betekent. Bekijk de video van Shownieuws van afgelopen donderdag hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: moeder Henny Huisman, Bep, op 95-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Ziggy over American Idol-exit: 'Het kan ook nooit een keer normaal gaan' Bekijk deze video » ZIEN: Glennis Grace reageert op Ladies of Soul-exit, 'Ik had dit nooit zo gedaan' Bekijk deze video » Waarom stopt Lee Towers met zingen tijdens de Rotterdamse marathon? Bekijk deze video »
TV :
BNNVARA: 'Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op tv' (video)

Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op televisie. Dat heeft BNNVARA woensdag gemeld na een gesprek met Kasem. Vorige week kondigde de omroep weer 'in gesprek te gaan' met Kasem na publicatie van een onderzoek van de deken.

Terugkeer
De positieve uitspraak van de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten afgelopen week maakt in dit besluit geen verschil, aldus BNNVARA woensdag. De aankomende weken zal worden besproken wat dit op langere termijn voor de samenwerking betekent.

Bekijk de video van Shownieuws van afgelopen donderdag hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's