'Verkrachter' Maxime Meiland doet zijn verhaal: 'Bizar dat zij verdient aan leugen'

'Verkrachter' Maxime Meiland doet zijn verhaal: 'Bizar dat zij verdient aan leugen'

'Verkrachter' <em>Maxime Meiland</em> doet zijn verhaal: 'Bizar dat zij verdient aan leugen' Er zijn veel ontwikkelingen in de zaak rond Maxime Meiland. Ze laat beslagleggen op de rekening van haar vermeende verkrachter, hij start een bodemprocedure en doet bovendien zijn verhaal bij Roddelpraat. ‘Betalen om waarheid boven tafel te krijgen’De man die Maxime beschuldigt van verkrachting vindt het ‘belachelijk’ dat hij moet gaan betalen om de waarheid boven tafel te krijgen. “Terwijl zij heeft mogen verdienen aan het vertellen van die leugen. Dat vind ik echt bizar, daar kan ik gewoon niet bij.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zo zag je Maxime Meiland nog nooit: bijna kaal (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland gaat wéér verhuizen: 'Met zijn allen iets nieuws bouwen' (video) Bekijk deze video » Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op nijlganzen Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 4 april om 10:33

Er zijn veel ontwikkelingen in de zaak rond Maxime Meiland. Ze laat beslagleggen op de rekening van haar vermeende verkrachter, hij start een bodemprocedure en doet bovendien zijn verhaal bij Roddelpraat.

‘Betalen om waarheid boven tafel te krijgen’
De man die Maxime beschuldigt van verkrachting vindt het ‘belachelijk’ dat hij moet gaan betalen om de waarheid boven tafel te krijgen. “Terwijl zij heeft mogen verdienen aan het vertellen van die leugen. Dat vind ik echt bizar, daar kan ik gewoon niet bij.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's