Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op nijlganzen

Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op nijlganzen

Woensdag 20 maart om 09:52

Maxime Meiland hoeft haar erf helemaal niet af voor wat actie want in haar tuin is ook al genoeg te zien. Zo zijn er twee nijlganzen neergestreken op het gazon en die worden nauwlettend in de gaten gehouden door de kat: 'En hij sluipt op ze af, als een soort tijger met een hangbuik', vertelt ze.

Hummer
Vervolgens duikt ook hond Hummer op in de tuin en die gaat er wat harder in en begint op de vogels af te rennen: 'Oh jeetje.'

Hoe dit spannende avontuur afloopt zie je hieronder, in de video die Maxime op Instagram plaatste

Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op <em>nijlganzen</em> Maxime Meiland hoeft haar erf helemaal niet af voor wat actie want in haar tuin is ook al genoeg te zien. Zo zijn er twee nijlganzen neergestreken op het gazon en die worden nauwlettend in de gaten gehouden door de kat: 'En hij sluipt op ze af, als een soort tijger met een hangbuik', vertelt ze. HummerVervolgens duikt ook hond Hummer op in de tuin en die gaat er wat harder in en begint op de vogels af te rennen: 'Oh jeetje.' Hoe dit spannende avontuur afloopt zie je hieronder, in de video die Maxime op Instagram plaatste Bekijk ook Johan Derksen: 'Ik heb wel even gezocht naar neppornofimpje van Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kijkcijfers dinsdag: Married at First Sight verslagen door Bed & Breakfast & hoe deed Vandaag Inside het? Bekijk deze video » Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen' Bekijk deze video »
Show :
Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op nijlganzen

Actuele video's

Meer actuele video's