Je huis op orde: Christel en Seferlino krijgen ruzie om honderd soorten kruiden

Je huis op orde: Christel en Seferlino krijgen ruzie om honderd soorten kruiden

<em>Je huis op orde</em>: Christel en Seferlino krijgen ruzie om honderd soorten kruiden In Je huis op orde is de enorme hoeveelheid bezittingen van Christel en Seferlino uitgestald in de loods. Ze hebben onder meer gigantisch veel sausjes en wel honderd soorten kruiden. Seferlino begint het uit te zoeken maar dat wordt niet gewaardeerd, en dat zorgt voor spanningen… Bekijk het fragment uit Je huis op orde hierboven. Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad Bekijk deze video » Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video) Bekijk deze video » Je Huis op Orde: pijnlijk moment voor Karin "Ik word hier heel emotioneel van" Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 4 april om 11:00

In Je huis op orde is de enorme hoeveelheid bezittingen van Christel en Seferlino uitgestald in de loods. Ze hebben onder meer gigantisch veel sausjes en wel honderd soorten kruiden. Seferlino begint het uit te zoeken maar dat wordt niet gewaardeerd, en dat zorgt voor spanningen…

Bekijk het fragment uit Je huis op orde hierboven.

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's