Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad

Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad

<em>Je Huis Op Orde</em>: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad Woensdag in een nieuwe aflevering van Je Huis Op Orde stond organizer Quirine te kijken van de ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst die het gezin in voorraad heeft. Naast 343 stuks droge en ingeblikte etenswaren, liggen er 216 flessen water en 106 pakken rijst in de loods. Quirine overtuigt Shiva en Edwin met een simpel rekensommetje ervan dat ze zoveel niet nodig hebben. Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Bekijk ook Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep Bekijk deze video » Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!" Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 maart om 09:52

Woensdag in een nieuwe aflevering van Je Huis Op Orde stond organizer Quirine te kijken van de ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst die het gezin in voorraad heeft. Naast 343 stuks droge en ingeblikte etenswaren, liggen er 216 flessen water en 106 pakken rijst in de loods. Quirine overtuigt Shiva en Edwin met een simpel rekensommetje ervan dat ze zoveel niet nodig hebben.

Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's