Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit!

Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit!

Maandag 6 november 2023 om 21:45

In Kopen of Slopen zijn Joost en Mariska helemaal klaar met hun huis. Joost voornamelijk want Mariska vindt de locatie waar ze nu wonen heel fijn. Het huis is gewoon te klein geworden voor hun gezin. Nu is het de vraag is het beter om te verbouwen of toch een ander huis te gaan zoeken.

Kopen Of Slopen is iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder wat ze gekozen hebben en hoe hun huis er nu uitziet.

<em>Kopen of Slopen?</em> Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit! In Kopen of Slopen zijn Joost en Mariska helemaal klaar met hun huis. Joost voornamelijk want Mariska vindt de locatie waar ze nu wonen heel fijn. Het huis is gewoon te klein geworden voor hun gezin. Nu is het de vraag is het beter om te verbouwen of toch een ander huis te gaan zoeken. Kopen Of Slopen is iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder wat ze gekozen hebben en hoe hun huis er nu uitziet. Bekijk ook Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Tuintafel in de woonkamer!?" Bekijk deze video » Overleden man gevonden in appartement Leeuwarden: 'Ligt er vermoedelijk al maanden' (video) Bekijk deze video » HvNL: verdachte uit woning in Empel geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd Bekijk deze video » Zien: vlammenzee in Woerden bezorgt omwonenden schrik van hun leven Bekijk deze video » Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging Bekijk deze video » Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn Bekijk deze video » Maandag in nieuw seizoen Droomhuis gezocht: Inge en Jan-Willem bezoeken paleis op Madeira Bekijk deze video » Hart van Nederland: verwaarloosde hond met klitten in beslag genomen (video) Bekijk deze video » André Hazes geeft inkijkje in nieuwe woning, heeft hij smaak? (Shownieuws) Bekijk deze video » Huistour: hier woont André Hazes (video) Bekijk deze video »
TV :
Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit!

Actuele video's

Meer actuele video's