Zien: De kwis met ballen ook een hit in het buitenland

Zien: De kwis met ballen ook een hit in het buitenland

Zien: <em>De kwis met ballen</em> ook een hit in het buitenland Het succes van de SBS-quiz De kwis met ballen gaat de grens over. Het format van de spelshow is namelijk verkocht aan het buitenland en daar zijn mooie beelden van te zien. De Nederlandse editie van De kwis met ballen met Johnny de Mol als presentator begint zaterdag aan een nieuw seizoen. Bekijk de beelden van de buitenlandse versies van De kwis met ballen hierboven. Het nieuwe seizoen van de Nederlandse De kwis met ballen is vanaf zaterdag 6 april om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. De Kwis met Ballen: 'Hebben vrouwen een prostaat?' Bekijk deze video » Zien: De Kwis Met Ballen komt terug! (video) Bekijk deze video » Meedoen aan De kwis met sneeuwballen (natte) droom voor team Radio 538? Bekijk deze video »
TV :
Friday 5 April om 10:43

Het succes van de SBS-quiz De kwis met ballen gaat de grens over. Het format van de spelshow is namelijk verkocht aan het buitenland en daar zijn mooie beelden van te zien. De Nederlandse editie van De kwis met ballen met Johnny de Mol als presentator begint zaterdag aan een nieuw seizoen.

Bekijk de beelden van de buitenlandse versies van De kwis met ballen hierboven.

Het nieuwe seizoen van de Nederlandse De kwis met ballen is vanaf zaterdag 6 april om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's