De Kwis met Ballen: 'Hebben vrouwen een prostaat?'

De Kwis met Ballen: 'Hebben vrouwen een prostaat?'

<em>De Kwis met Ballen</em>: 'Hebben vrouwen een prostaat?' Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Johnny de Mol is een maand op de buis te zien met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Gisteren keken er weer een half miljoen mensen naar. Die zagen hoe het team Zwiers & Co te water ging tijdens de show. In de quiz komen kandidaten voor interessante vraagstukken te staan: Hebben vrouwen een prostaat? In de video hierboven vertelt Johnny de Mol meer over De Kwis met Ballen. In de beelden hieronder krijgen kandidaten een interessante vraag voor hun kiezen. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johnny de Mol lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: "Doe je wel de was?" Bekijk deze video » Bob Marley zorgt voor natte broek in De Kwis met Ballen Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
Show :
Sunday 23 July 2023 om 11:40

Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol

Johnny de Mol is een maand op de buis te zien met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Gisteren keken er weer een half miljoen mensen naar. Die zagen hoe het team Zwiers & Co te water ging tijdens de show. In de quiz komen kandidaten voor interessante vraagstukken te staan: Hebben vrouwen een prostaat?

In de video hierboven vertelt Johnny de Mol meer over De Kwis met Ballen. In de beelden hieronder krijgen kandidaten een interessante vraag voor hun kiezen.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's