Meedoen aan De kwis met sneeuwballen (natte) droom voor team Radio 538?

Meedoen aan De kwis met sneeuwballen (natte) droom voor team Radio 538?

Meedoen aan <em>De kwis met sneeuwballen</em> (natte) droom voor team Radio 538? Woensdag 27 december kun je op SBS6 kijken naar De kwis met sneeuwballen met presentator Johnny de Mol. Normaal presenteert hij de De kwis met ballen in zomerse sferen, nu is de studio omgetoverd tot een winterwonderland. Team Radio 538 heeft er zin in, het is zowaar een (natte) droom die uitkomt! Bekijk het in het fragment uit De kwis met sneeuwballen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De kwis met sneeuwballen is woensdag 27 december om 21.25 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kerstsingle Jaap Reesema: 'Maar 1 wens met Kerstmis' (LIVE) Bekijk deze video » Tim Klijn ligt dubbel na het horen grap over huwelijk van Dirk Kuyt: 'Liefde op zijn tweede gezicht!' Bekijk deze video » Twee Motten van Gerard Joling een hit: "Meest gestreamde nummer van iTunes" (video) Bekijk deze video »
Woensdag 27 december 2023 om 16:10

Woensdag 27 december kun je op SBS6 kijken naar De kwis met sneeuwballen met presentator Johnny de Mol. Normaal presenteert hij de De kwis met ballen in zomerse sferen, nu is de studio omgetoverd tot een winterwonderland. Team Radio 538 heeft er zin in, het is zowaar een (natte) droom die uitkomt!

Bekijk het in het fragment uit De kwis met sneeuwballen hieronder.

De kwis met sneeuwballen is woensdag 27 december om 21.25 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's