Zien: dit stel uit B&B vol liefde onthult dat ze een baby verwachten

Zien: dit stel uit B&B vol liefde onthult dat ze een baby verwachten

Zien: dit stel uit <em>B&amp;B vol liefde</em> onthult dat ze een baby verwachten Na Saul en Amy Rose uit Winter vol liefde is er weer mooi babynieuws te melden. Deze keer betreft het een stel dat bekend is uit de andere RTL-datingshow B&B vol liefde. Ook al verliep dit liefdesavontuur niet helemaal zoals gepland, een kandidate kwam namelijk voor een van de singles maar ging er uiteindelijk vandoor met een goede vriend van hem. Blijkbaar was dat een goede keuze, want ze verwachten nu samen een kindje… Bekijk de video van Shownieuws met het babynieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Deelnemers onthuld: B&B Vol Liefde 2024 trapt af met deze 11 veelbelovende kandidaten Bekijk deze video » 'Tantra Walter' uit B&B Vol Liefde bevestigt relatiebreuk: 'Sinds september uit elkaar' (video) Bekijk deze video » Bram (B&B vol liefde) schrijft boek: 'Weet niet wie m'n vader is, moeder met borderline' Bekijk deze video »
TV :
Friday 5 April om 12:17

Na Saul en Amy Rose uit Winter vol liefde is er weer mooi babynieuws te melden. Deze keer betreft het een stel dat bekend is uit de andere RTL-datingshow B&B vol liefde. Ook al verliep dit liefdesavontuur niet helemaal zoals gepland, een kandidate kwam namelijk voor een van de singles maar ging er uiteindelijk vandoor met een goede vriend van hem. Blijkbaar was dat een goede keuze, want ze verwachten nu samen een kindje…

Bekijk de video van Shownieuws met het babynieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's