Pijnlijk moment vrijdag in De Verraders: Tom verspreekt zich bij Jannie

Pijnlijk moment vrijdag in De Verraders: Tom verspreekt zich bij Jannie

Pijnlijk moment vrijdag in <em>De Verraders</em>: Tom verspreekt zich bij Jannie Vrijdagavond breekt een pijnlijk moment aan voor Tom bij De Verraders. Hij verspreekt zich en Jannie laat niets merken maar heeft het feilloos in de gaten. Ze is dolblij dat ze eindelijk bewijs heeft, dat Tom een Verrader is… Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De Verraders: Lucinda heeft ondanks het schild niet goed geslapen Bekijk deze video » Drama in De Verraders: tranen vloeien rijkelijk tijdens verbanning getrouwe (video) Bekijk deze video » Bizarre twist bij ontbijt De Verraders: 'Ik neem je mee m’n graf in!' Bekijk deze video »
Vrijdag 5 april om 14:04

Vrijdagavond breekt een pijnlijk moment aan voor Tom bij De Verraders. Hij verspreekt zich en Jannie laat niets merken maar heeft het feilloos in de gaten. Ze is dolblij dat ze eindelijk bewijs heeft, dat Tom een Verrader is…

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's