Patty Brard in RTL Boulevard: 'Ik ga stoppen bij Shownieuws' (video)

Patty Brard in RTL Boulevard: 'Ik ga stoppen bij Shownieuws' (video)

Patty Brard in <em>RTL Boulevard</em>: 'Ik ga stoppen bij <em>Shownieuws</em>' (video) Voor de fans van Patty Brard is er slecht nieuws, want de presentatrice zal niet meer te zien zijn aan de desk bij Shownieuws. Patty vertelde in Aran On Tour van RTL Boulevard dat ze haar contract niet heeft laten verlengen en voorlopig ook niet terugkeert in het programma. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen Bekijk deze video » Patty Brard viert zeventigste verjaardag met grote panterparty in Ziggo Dome (video) Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard in RTL Boulevard: 'Ik ga stoppen bij Shownieuws' (video)
Vrijdag 5 april om 20:15

Voor de fans van Patty Brard is er slecht nieuws, want de presentatrice zal niet meer te zien zijn aan de desk bij Shownieuws. Patty vertelde in Aran On Tour van RTL Boulevard dat ze haar contract niet heeft laten verlengen en voorlopig ook niet terugkeert in het programma.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's