Kijkers ergeren zich aan Mark Gillis: 'En hij doet zelf helemaal niks!' (video)

Kijkers ergeren zich aan Mark Gillis: 'En hij doet zelf helemaal niks!' (video)

Vrijdag 5 april om 21:29

Kijkers ergeren zich aan <em>Mark Gillis</em>: 'En hij doet zelf helemaal niks!' (video) Mark Gillis, ook wel 'Parkie Markie' genaamd, heeft de manieren van zijn vader, zo was vrijdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Hij poeiert zijn werknemers af als nooit tevoren. Maar gelukkig hoeft Mark zelf de boormachine niet ter hand te nemen. Het meest luie volgevreten varken is Mark Gillis! Hij doet niks en heeft altijd op alles en iedereen commentaar!— Jan Van Der PAS (@JanVanDerP7223) April 5, 2024 Prinsemeer, Blauw meer, en straks heb je niks meer... #massaiskassa #sbs6 #gilles— lin.k (@ikbenlindaniet) April 5, 2024 Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis wil Gouden Televizier-Ring: 'Past hopelijk om mijn vinger' Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis komt aan bij rechtbank, 'Wat doet dit met je?' Bekijk deze video » Vrijdag in Massa is Kassa: zo valt Peter Gillis natuurlijk nooit af Bekijk deze video »
TV :

Mark Gillis, ook wel 'Parkie Markie' genaamd, heeft de manieren van zijn vader, zo was vrijdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Hij poeiert zijn werknemers af als nooit tevoren. Maar gelukkig hoeft Mark zelf de boormachine niet ter hand te nemen.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's