Vandaag Inside: Tijs van den Brink kan niet lachen om clitoris-grap Johan Derksen (video)

Vandaag Inside: Tijs van den Brink kan niet lachen om clitoris-grap Johan Derksen (video)

Zaterdag 6 april om 09:21

<em>Vandaag Inside</em>: Tijs van den Brink kan niet lachen om clitoris-grap Johan Derksen (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De vrijdag-uitzending van Vandaag Inside is altijd tikje ordinairder dan de rest van de week en laat nou net Tijs van den Brink te gast zijn. SatisfyerAls het gesprek op de satisfyer van Hélène Hendriks komt, brengt Johan Derksen een van zijn meest ordinaire anekdotes ter tafel. Tijs van den Brink kan er echter niet om lachen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De vrijdag-uitzending van Vandaag Inside is altijd tikje ordinairder dan de rest van de week en laat nou net Tijs van den Brink te gast zijn.

Satisfyer
Als het gesprek op de satisfyer van Hélène Hendriks komt, brengt Johan Derksen een van zijn meest ordinaire anekdotes ter tafel. Tijs van den Brink kan er echter niet om lachen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's