Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden

Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden

Monday 8 April om 11:39

Vrijdag gaat het nieuwe omroep MAX-programma Liefde voor het landgoed van start. Dit programma volgt zes bijzondere bewoners van kastelen in Nederland.

‘Ik kan het niet betalen’
Waarschijnlijk denken veel mensen dat er ‘luxebeesten’ wonen in de kastelen, maar dat is lang niet altijd het geval. Zij hebben de missie om het familielandgoed te behouden voor de volgende generaties en dat kan behoorlijk lastig zijn. “Ik kan het gewoon niet betalen”, zegt een van de eigenaren.

Liefde voor het landgoed is vanaf vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. In de video hieronder zie je de trailer van Liefde voor het landgoed.

<em>Liefde voor het landgoed</em> start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden Vrijdag gaat het nieuwe omroep MAX-programma Liefde voor het landgoed van start. Dit programma volgt zes bijzondere bewoners van kastelen in Nederland. ‘Ik kan het niet betalen’Waarschijnlijk denken veel mensen dat er ‘luxebeesten’ wonen in de kastelen, maar dat is lang niet altijd het geval. Zij hebben de missie om het familielandgoed te behouden voor de volgende generaties en dat kan behoorlijk lastig zijn. “Ik kan het gewoon niet betalen”, zegt een van de eigenaren. Liefde voor het landgoed is vanaf vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. In de video hieronder zie je de trailer van Liefde voor het landgoed. MAX Muziekspecial: Bouke & The ElvisMatters Band zingt Bridge over Troubled Water Bekijk deze video » Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Bekijk deze video » Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? Bekijk deze video »
TV :
Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's