Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen?

Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen?

Serie <em>Zussen</em>: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? De serie Zussen is behoorlijk populair, de eerste aflevering trok vorige week maar liefst 1,3 miljoen kijkers. In de aftrap van de dramaserie was te zien dat Rolinde in shock was bij de lezing van het testament van haar vader. Johan Wie zijn de andere erfgenamen? Bekijk de beelden van Zussen hieronder. De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) De Joodse Raad: Virrie woedend op haar vader, 'waarom heb je me niet gewaarschuwd?' Bekijk deze video » Kind tegen Cat in dramaserie Bodem: 'Je ziet er ongelukkig uit' Bekijk deze video » Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Bekijk deze video »
Monday 8 April om 09:59

De serie Zussen is behoorlijk populair, de eerste aflevering trok vorige week maar liefst 1,3 miljoen kijkers. In de aftrap van de dramaserie was te zien dat Rolinde in shock was bij de lezing van het testament van haar vader. Johan Wie zijn de andere erfgenamen?

Bekijk de beelden van Zussen hieronder.

De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's