Hart van Nederland: brandweer bevrijdt persoon uit auto na ernstig ongeval Diemen (video)

Hart van Nederland: brandweer bevrijdt persoon uit auto na ernstig ongeval Diemen (video)

Woensdag 10 april om 19:04

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer bevrijdt persoon uit auto na ernstig ongeval Diemen (video) De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een bestuurder uit een auto moeten bevrijden na een ongeval in Diemen, bevestigt de veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Het ging om een eenzijdig ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftig ongeluk Delft: 'Auto vloog door de lucht en stuiterde over de berm' (video) Bekijk deze video » Datingapp speciaal voor boeren erg populair: is Boer zoekt vrouw in gevaar? Bekijk deze video » Verkeershinder op A73 richting Nijmegen: 'Gaat heel lang duren' Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een bestuurder uit een auto moeten bevrijden na een ongeval in Diemen, bevestigt de veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Het ging om een eenzijdig ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's