Datingapp speciaal voor boeren erg populair: is Boer zoekt vrouw in gevaar?

Datingapp speciaal voor boeren erg populair: is Boer zoekt vrouw in gevaar?

Datingapp speciaal voor boeren erg populair: is <em>Boer zoekt vrouw</em> in gevaar? Dankzij Boer zoekt vrouw weten we dat het voor veel boeren en boerinnen lastig is om een partner te vinden. Maar Rienck Waalkens (23) zag een kans en heeft een speciale datingapp voor boeren ontwikkeld. Is Boer zoekt vrouw straks niet meer nodig? Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Richard en Robin uit Boer zoekt Vrouw over kerstplannen: 'Geen kerst alleen' Bekijk deze video » Schokkende breuk Boer zoekt vrouw-koppel: Haico en Ellen zijn uit elkaar Bekijk deze video » Claudia en Paul uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds helemaal gelukkig (video) Bekijk deze video »
BZV :
Tuesday 9 April om 19:02

Dankzij Boer zoekt vrouw weten we dat het voor veel boeren en boerinnen lastig is om een partner te vinden. Maar Rienck Waalkens (23) zag een kans en heeft een speciale datingapp voor boeren ontwikkeld. Is Boer zoekt vrouw straks niet meer nodig?

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's