Ongemak in Lang Leve de Liefde: haalt Pim de uithalen van Whitney Houston? (video)

Ongemak in Lang Leve de Liefde: haalt Pim de uithalen van Whitney Houston? (video)

Woensdag 10 april om 19:17

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: haalt Pim de uithalen van Whitney Houston? (video) Wat moet je doen als je vierentwintig uur lang een date hebt? Dan ga je natuurlijk karaoke zingen. En dat gebeurt in het Lang Leve de Liefde-huis. Maar om dan direct met Whitney Houston te beginnen, lijkt toch wat hoog gegrepen. Of kan Charles de poging van Pim wel waarderen? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Kelly laat date favoriete game zien, 'al 1800 uur gespeeld' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Natalia geeft Richard boek over tantra-seks cadeau Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ben jij allergisch voor vagina's?' Bekijk deze video »
TV :

Wat moet je doen als je vierentwintig uur lang een date hebt? Dan ga je natuurlijk karaoke zingen. En dat gebeurt in het Lang Leve de Liefde-huis. Maar om dan direct met Whitney Houston te beginnen, lijkt toch wat hoog gegrepen. Of kan Charles de poging van Pim wel waarderen?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's