Lang leve de liefde: Kelly laat date favoriete game zien, 'al 1800 uur gespeeld'

Lang leve de liefde: Kelly laat date favoriete game zien, 'al 1800 uur gespeeld'

<em>Lang leve de liefde</em>: Kelly laat date favoriete game zien, 'al 1800 uur gespeeld' In Lang leve de liefde is het duidelijk dat Kelly en Jidse in ieder geval op het gebied van gamen een match zijn. Kelly laat haar favoriete game Red Dead zien en Jidse vindt dit ook een topspel. Het is alleen de vraag of Kelly wel tijd heeft voor een eventuele relatie, het weekgemiddelde speelt zij in een dag. En Red Dead heeft ze tot nu toe al 1800 uur gespeeld… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Tom probeert Zoë in te pakken met eigen hardstyle muziek Bekijk deze video » Ongemakkelijk: Frank verwelkomt zijn date met een serenade in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Antoinette geïrriteerd als Frank keihard Europapa draait Bekijk deze video »
TV :
Maandag 8 april om 15:21

In Lang leve de liefde is het duidelijk dat Kelly en Jidse in ieder geval op het gebied van gamen een match zijn. Kelly laat haar favoriete game Red Dead zien en Jidse vindt dit ook een topspel. Het is alleen de vraag of Kelly wel tijd heeft voor een eventuele relatie, het weekgemiddelde speelt zij in een dag. En Red Dead heeft ze tot nu toe al 1800 uur gespeeld…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's