Lang leve de liefde: Natalia geeft Richard boek over tantra-seks cadeau

Lang leve de liefde: Natalia geeft Richard boek over tantra-seks cadeau

<em>Lang leve de liefde</em>: Natalia geeft Richard boek over tantra-seks cadeau Natalia en Richard ontmoeten elkaar voor het eerst in Lang leve de liefde en Natalia komt met een bijzonder cadeau aanzetten. Ze geeft haar date namelijk direct een boek over tantra-seks als presentje. Richard lijkt aangenaam verrast te zijn… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ongemakkelijk: Frank verwelkomt zijn date met een serenade in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Antoinette geïrriteerd als Frank keihard Europapa draait Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Kelly laat date favoriete game zien, 'al 1800 uur gespeeld' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 9 april om 20:08

Natalia en Richard ontmoeten elkaar voor het eerst in Lang leve de liefde en Natalia komt met een bijzonder cadeau aanzetten. Ze geeft haar date namelijk direct een boek over tantra-seks als presentje. Richard lijkt aangenaam verrast te zijn…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's