De Bauers - 20 jaar later: zoon doet boekje open over grote angst van Frans

De Bauers - 20 jaar later: zoon doet boekje open over grote angst van Frans

<em>De Bauers - 20 jaar later</em>: zoon doet boekje open over grote angst van Frans Bekijk in de video hierboven: zo reageren de Bauers op het succes van hun realityserie In De Bauers - 20 jaar later krijgen we een inkijkje in het leven van de familie Bauer en dat betekent dat de zoons ook komen met mooie verhalen. Zo doen ze een boekje open over de taakverdeling in huis, en vertelt zoon Christiaan over een grote angst van zijn vader Frans. “Roep je moeder maar, jongen!”, riep Frans dan volgens zijn zoon. Bekijk de beelden van de familie Bauer hieronder. De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Kijkcijfers donderdag: De Bauers maken verpletterende comeback Bekijk deze video » De Bauers: Mariska pakt zoons aan als ze 'kale' Frans pesten, 'jullie lijken op je vader!' Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: Frans wordt 50 en krijgt emotionele verrassing Bekijk deze video »
TV :
Thursday 11 April om 11:45

Bekijk in de video hierboven: zo reageren de Bauers op het succes van hun realityserie

In De Bauers - 20 jaar later krijgen we een inkijkje in het leven van de familie Bauer en dat betekent dat de zoons ook komen met mooie verhalen. Zo doen ze een boekje open over de taakverdeling in huis, en vertelt zoon Christiaan over een grote angst van zijn vader Frans. “Roep je moeder maar, jongen!”, riep Frans dan volgens zijn zoon.

Bekijk de beelden van de familie Bauer hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's