Nour is sprakeloos van het beroep van Onur in Lang Leve de Liefde: 'Dat meen je?' (video)

Nour is sprakeloos van het beroep van Onur in Lang Leve de Liefde: 'Dat meen je?' (video)

Donderdag 11 april om 19:38

Nour is sprakeloos van het beroep van Onur in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Dat meen je?' (video) Onur is vrachtwagenchauffeur, hij wilde dit worden omdat hij houdt van rijden. Hij vertelt het aan zijn date in Lang Leve de Liefde. Nour lijkt echter verbaasd door deze carrière. 'Meen je? (...) Waarom ben je dat gaan doen?' Zal het hun match beïnvloeden? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Natalia geeft Richard boek over tantra-seks cadeau Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: haalt Pim de uithalen van Whitney Houston? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ben jij allergisch voor vagina's?' Bekijk deze video »
TV :

Onur is vrachtwagenchauffeur, hij wilde dit worden omdat hij houdt van rijden. Hij vertelt het aan zijn date in Lang Leve de Liefde. Nour lijkt echter verbaasd door deze carrière. 'Meen je? (...) Waarom ben je dat gaan doen?' Zal het hun match beïnvloeden?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's