Hart van Nederland: groep Nederlanders bedolven onder lawine, drie overleden (video)

Hart van Nederland: groep Nederlanders bedolven onder lawine, drie overleden (video)

Thursday 11 April om 21:19

<em>Hart van Nederland</em>: groep Nederlanders bedolven onder lawine, drie overleden (video) In de Oostenrijkse Alpen is een groep Nederlanders getroffen door een lawine, daarbij zijn ook meerdere doden gevallen. De lawine vond plaats in de Ötztaler Alpen in Solden in Tirol, meldt Hart van Nederland. De politie in Tirol meldde dat er twee Nederlanders zijn omgekomen, Oostenrijkse media meldden dat een derde Nederlander is overleden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video) Bekijk deze video » Rechtszaak: Fouad L. schoot docent Erasmus neer omdat hij geen diploma kreeg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de Oostenrijkse Alpen is een groep Nederlanders getroffen door een lawine, daarbij zijn ook meerdere doden gevallen. De lawine vond plaats in de Ötztaler Alpen in Solden in Tirol, meldt Hart van Nederland. De politie in Tirol meldde dat er twee Nederlanders zijn omgekomen, Oostenrijkse media meldden dat een derde Nederlander is overleden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's