Nance emotioneel in 90’s Dance: 'Ik heb me heel erg alleen gevoeld'

Nance emotioneel in 90’s Dance: 'Ik heb me heel erg alleen gevoeld'

Vrijdag 12 april om 12:32

In de docuserie 90’s Dance duikt Hila Noorzai in de wereld van de immens populaire Nederlandse dancemuziek in de jaren '90. Nance Coolen was onderdeel van Twenty 4 Seven en scoorde met deze formatie grote hits. Toch kreeg ze op een gegeven moment te horen dat ze geen onderdeel meer was van Twenty 4 Seven en dat kwam hard binnen. "Dan zie je je droom toch een klein beetje instorten", zegt een emotionele Nance. "Ik heb me heel erg alleen gevoeld."

Bekijk een fragment van 90’s Dance in de video van RTL Boulevard hieronder. 90’s Dance is vanaf donderdag 4 april wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Nance emotioneel in <em>90’s Dance</em>: 'Ik heb me heel erg alleen gevoeld' In de docuserie 90’s Dance duikt Hila Noorzai in de wereld van de immens populaire Nederlandse dancemuziek in de jaren '90. Nance Coolen was onderdeel van Twenty 4 Seven en scoorde met deze formatie grote hits. Toch kreeg ze op een gegeven moment te horen dat ze geen onderdeel meer was van Twenty 4 Seven en dat kwam hard binnen. "Dan zie je je droom toch een klein beetje instorten", zegt een emotionele Nance. "Ik heb me heel erg alleen gevoeld." Bekijk een fragment van 90’s Dance in de video van RTL Boulevard hieronder. 90’s Dance is vanaf donderdag 4 april wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Lang leve de liefde: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves Bekijk deze video » Nick Schilder zenuwachtig voor eerste solo-concert: 'Gaat zaal wel vol zitten?' (video) Bekijk deze video » Docuserie 90’s Dance start met 2Unlimited: zo hielden Anita en Ray hun relatie geheim Bekijk deze video »
TV :
Nance emotioneel in 90’s Dance: 'Ik heb me heel erg alleen gevoeld'

Actuele video's

Meer actuele video's