Docuserie 90’s Dance start met 2Unlimited: zo hielden Anita en Ray hun relatie geheim

Docuserie 90’s Dance start met 2Unlimited: zo hielden Anita en Ray hun relatie geheim

Docuserie <em>90’s Dance</em> start met 2Unlimited: zo hielden Anita en Ray hun relatie geheim Donderdag gaat de nieuwe docuserie 90’s Dance van start op NPO 3. Hila Noorzai gaat terug naar de meest succesvolle dance-acts van de jaren ’90 en start in de eerste aflevering met 90’s Dance met 2Unlimited. In een voorproefje vertelt rapper Ray over zijn geheime relatie met zangeres Anita. De platenmaatschappij wilde dat ze allebei single bleven, dan zouden ze meer platen verkopen… Bekijk een fragment van 90’s Dance in de video hieronder. 90’s Dance is vanaf donderdag 4 april wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Humberto: Ronnie Flex strijdt tegen platenmaatschappij, 'niks verdiend aan muziek' Bekijk deze video » Rapper Def Rhymz (53) is overleden: bekijk zijn megahit Doekoe Bekijk deze video » Def Rhymz geëerd met rouwstoet in Rotterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Donderdag 4 april om 11:16

Donderdag gaat de nieuwe docuserie 90’s Dance van start op NPO 3. Hila Noorzai gaat terug naar de meest succesvolle dance-acts van de jaren ’90 en start in de eerste aflevering met 90’s Dance met 2Unlimited. In een voorproefje vertelt rapper Ray over zijn geheime relatie met zangeres Anita. De platenmaatschappij wilde dat ze allebei single bleven, dan zouden ze meer platen verkopen…

Bekijk een fragment van 90’s Dance in de video hieronder. 90’s Dance is vanaf donderdag 4 april wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's