Drama in Oostenrijkse Alpen: 'Gids heeft personen uitgegraven' (RTL Nieuws)

Drama in Oostenrijkse Alpen: 'Gids heeft personen uitgegraven' (RTL Nieuws)

Vrijdag 12 april om 20:03

Drie Nederlanders zijn in Oostenrijk om het leven gekomen nadat ze compleet werden verrast door een lawine. Het drietal maakte onderdeel uit van een groep van 17 Nederlandse skieërs. Een vierde Nederlander die onder de sneeuw terecht kwam, is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt RTL Nieuws bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Drama in Oostenrijkse Alpen: 'Gids heeft personen uitgegraven' (<em>RTL Nieuws</em>) Drie Nederlanders zijn in Oostenrijk om het leven gekomen nadat ze compleet werden verrast door een lawine. Het drietal maakte onderdeel uit van een groep van 17 Nederlandse skieërs. Een vierde Nederlander die onder de sneeuw terecht kwam, is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt RTL Nieuws bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Minstens 29 doden bij brand in nachtclub Istanbul: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Rob Jetten oneens met onderzoek: 'D66 is geen betweterige partij' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: zit de formatie muurvast? 'Financiën een knelpunt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Drama in Oostenrijkse Alpen: 'Gids heeft personen uitgegraven' (RTL Nieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's