Hart van Nederland: man raakt zwaargewond bij schietincident in Leeuwarden (video)

Hart van Nederland: man raakt zwaargewond bij schietincident in Leeuwarden (video)

Zaterdag 13 april om 08:52

<em>Hart van Nederland</em>: man raakt zwaargewond bij schietincident in Leeuwarden (video) Een man is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een schietincident in het centrum van Leeuwarden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. De politie laat weten dat ze iemand heeft aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij Provinciehuis Haarlem Bekijk deze video » Hart van Nederland: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee mensen gewond bij steekpartij in Haarlem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een schietincident in het centrum van Leeuwarden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. De politie laat weten dat ze iemand heeft aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's